Persluchtbehandeling

Verbeter de kwaliteit, de productiviteit en de efficiëntie van uw bedrijf.

Met hoogwaardige luchtbehandelings oplossingen kunt u corrosie, lekkages, vervuiling en roest voorkomen.

Een compressor neemt vocht en vervuiling uit de inlaatlucht tijdens het compressieproces. Deze deeltjes combineren zich met de olie die in de compressor wordt gebruikt.
Al deze onzuiverheden kunnen slijtage en corrosie veroorzaken van de stroomafwaartse apparatuur, met mogelijks kostbare productieonderbreking en reductie in de efficiëntie en levensduur van de gebruikte apparatuur.

Om deze negatieve impact te verminderen, zij een hele reeks van Quality Air Solution-producten ontwikkeld om de luchtkwaliteit te waarborgen, de efficiëntie en de productiviteit te verhogen en de levensduur van uw apparatuur en gereedschap te verlengen.

Kortom, met een gamma van drogers tot filters kunnen verschillende kwaliteitsproblemen in één keer aangepakt worden.
Dit maakt ze zeer aanbevolen componenten voor iedereen die een succesvol bedrijf wilt runnen.

Grondige filtratie van de perslucht voor volledige gemoedsrust.

CP-filters zijn er voor debieten van 43 tot 2430m³ / uur.
Een unieke combinatie van robuustheid en efficiëntie maakt het mogelijk om met onze hoogwaardige filters uw gecomprimeerde lucht te zuiveren voor een volledige gemoedsrust.

Welke zuiverheid u ook nodig heeft, CP-filters zijn verkrijgbaar in 6 varianten die op maat gemaakt zijn en een oplossing bieden voor elke situatie.

Zorg voor jouw persluchtsysteem

Perslucht bevat water, deeltjes en afgebroken smeerolie, die allemaal samen mengen en een ongewenst condensaat vormen.
De condensaatafvoeren van Indairtech bieden de meest efficiënte manier om dit condensaat zonder enige vorm van perslucht verlies te verwijderen.

Vermijd slijtage en corrosie van uw gehele persluchtsysteem en apparatuur. Stop schadelijke productie en begrens uw onderhoudskosten met het verwijderen van dit condensaat.

Neem milieu verantwoordelijkheid en respecteer de wetgeving.

Voldoe aan de lokale wetgeving en het bewaren van de omgeving.
Het condensaat dat er verwijderd is geweest uit de perslucht moet dat nog worden schoongemaakt.

Om hoge afval behandelingskosten te voorkomen, scheiden onze olie-water afscheiders beide stoffen (water en olie) van elkaar
waardoor het gespoelde water gemakkelijk kan worden geloosd.

De beperkte hoeveelheid olie die overblijft moet in een gespecialiseerde afvalcontainer worden opgeslagen om nadien te kunnen worden verwerkt.

Stabiele perslucht opslag brengt vele voordelen met zich mee.

Geschikt voor elke toepassing met perslucht, bieden onze persluchtvaten een opslagfunctie om hoge lucht consumptie aan te kunnen en tegelijkertijd een vermindering te kunnen teweegbrengen in pulsatie, snelheid en temperatuur van uw gecomprimeerde lucht.

Stabiliseer drukpieken en zorg voor een stabiele luchtstroom die ook het meest voordelig is voor uw persluchtnetwerk als voor uw pneumatisch gereedschap.

Voer een voorlopige scheiding en verwijdering van het condensaat in en verbeter de levensduur en betrouwbaarheid van uw perslucht netwerk.


Ontdek de voordelen die voortvloeien uit het gebruik van Quality Air Solutions en de risico's die u tegenkomt wanneer u het belang van kwalitatieve perslucht verwaarloost.